Ilkay Gündoğan Galatasaray : Galatasaray Haberleri - Sabah Spor / Kusura bakmayın ama bu uefa kupası'ydı dedi.

Ilkay Gündoğan Galatasaray : Galatasaray Haberleri - Sabah Spor / Kusura bakmayın ama bu uefa kupası'ydı dedi.. İşte i̇lkay gündoğan'ın çok konuşulacak o açıklamaları. Fenerbahçeli annem dışında bütün ailem aslında galatasaray taraftarıydı. Forma giyen türk asıllı alman futbolcu i̇lkay gündoğan, twitter'dan şampiyonlar ligi isteğinde bulundu. .i̇lkay gündoğan, the players tribune adlı internet sitesi için kaleme aldığı makalede galatasaray'ın 2000 yılındaki uefa kupası zaferi ve milli takım tercihiyle ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı devirle ilgili konuşan i̇lkay.

Takımlar tuttuğunu ve ilkay gündoğan için de en büyük hayalinin galatasaray'da oynamak olduğunu ifade etmişler. Manchester city'nin türk asıllı alman futbolcusu i̇lkay gündoğan, özel açıklamalar yaptı. Ben küçükken emre belözoğlu hayranıydım. İlkay gündoğan milli takım tercihiyle ilgili de şu ifadeleri kullandı Manchester city'de forma giyen i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu.

İlkay Gündoğan, Manchester City'nin şefine kebap yapmayı ...
İlkay Gündoğan, Manchester City'nin şefine kebap yapmayı ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı dönemle ilgili konuşan i̇lkay gündoğan, galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı zamanı asla unutmayacağım. Ailemde annem dışında herkes galatasaraylıdır. Süper lig'de transfer gelişmeleri sürerken alman basınından galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte i̇lkay gündoğan'ın çok konuşulacak o açıklamaları. Annem fenerbahçeli, onun dışında herkes. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı dönemle ilgili konuşan i̇lkay gündoğan, ailemde annem dışında herkes galatasaraylıdır. Galatasaray'ın kazandığı uefa kupasını asla unutamam. Onları takip ettim, sempatim vardı.

Onları takip ettim, sempatim vardı.

Onları takip ettim, sempatim vardı. Manchester city'de forma giyen i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Fenerbahçeli annem dışında bütün ailem aslında galatasaray taraftarıydı. Fenerbahçeli annem dışında bütün ailem aslında galatasaray taraftarıydı. Manchester city'nin yıldız oyuncusu i̇lkay gündoğan, galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı gün yaşadıklarını anlattı. Bunun dışında ilkay gündoğan ismi de var. İşte gündoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar… .formasıyla şampiyonluk mücadelesi veren türk asıllı alman futbolcu i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Türk milli takımını neden seçmediğine ilk kez açıklık getiren i̇lkay, çocukluğundan beri galatasaray'a sempati duyduğunu itiraf etti. Onları takip ettim, sempatim vardı. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı devirle ilgili konuşan i̇lkay. Galatasaray'ın 2000'de uefa kupası kazandığı anı unutamam. Alman basınında i̇lkay gündoğan için flaş bir iddia ortaya atıldı.

.i̇lkay gündoğan, the players tribune adlı internet sitesi için kaleme aldığı makalede galatasaray'ın 2000 yılındaki uefa kupası zaferi ve milli takım tercihiyle ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Manchester city'de forma giyen i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Galatasaray'ın 2000'de uefa kupası kazandığı anı unutamam. Ailemde annem dışında herkes galatasaraylıdır. Takımlar tuttuğunu ve i̇lkay gündoğan için de en büyük hayalinin galatasaray'da oynamak olduğunu ifade etmişler.

İlkay Gündoğan: Açık favoriyiz - Spor Haberleri
İlkay Gündoğan: Açık favoriyiz - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
İşte i̇lkay gündoğan'ın çok konuşulacak o açıklamaları. .formasıyla şampiyonluk mücadelesi veren türk asıllı alman futbolcu i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Başarılı futbolcu, çocukken galatasaray'ın maçlarını çok seyrederdim. Forma giyen türk asıllı alman futbolcu i̇lkay gündoğan, twitter'dan şampiyonlar ligi isteğinde bulundu. Alman basınında i̇lkay gündoğan için flaş bir iddia ortaya atıldı. Manchester city'de forma giyen i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Ben küçükken emre belözoğlu hayranıydım. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı devirle ilgili konuşan i̇lkay.

Onları takip ettim, sempatim vardı.

Manchester city'de forma giyen i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Takımlar tuttuğunu ve i̇lkay gündoğan için de en büyük hayalinin galatasaray'da oynamak olduğunu ifade etmişler. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı dönemle ilgili konuşan i̇lkay gündoğan, ailemde annem dışında herkes galatasaraylıdır. Manchester city'nin yıldız oyuncusu i̇lkay gündoğan, galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı gün yaşadıklarını anlattı. Alman basınında i̇lkay gündoğan için flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray , i̇lkay gündoğan 'ı kadrosuna katabilir.bu iddialı sözlerin sahibi almanlar.mesut özil çocukluğunun takımı fenerbahçe'ye transfer olması almanya'da ciddi bir gündem yarattı… İngiltere'de manchester city forması giyen i̇lkay daha önce, galatasaray'ın 2000 yılında avrupa'daki başarılarıyla büyüdüm demişti. Galatasaray'ın kazandığı uefa kupasını asla unutamam. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı devirle ilgili konuşan i̇lkay. Şu anda başakşehir ve galatasaray'ın arasında 6 puan var. Bunun dışında i̇lkay gündoğan ismi de var. Ben küçükken emre belözoğlu hayranıydım. Galatasaray'ın 2000'de uefa kupası kazandığı anı unutamam.

Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı devirle ilgili konuşan i̇lkay. Manchester city'nin başarılı oyuncusu i̇lkay gündoğan, fanatik' e verdiği röportajda türk futboluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bunun dışında i̇lkay gündoğan ismi de var. Ben küçükken emre belözoğlu hayranıydım. Kusura bakmayın ama bu uefa kupası'ydı dedi.

İlkay Gündoğan'ın Galatasaray sevgisi!
İlkay Gündoğan'ın Galatasaray sevgisi! from www.aslanarenasi.com
.i̇lkay gündoğan, şampiyonlar ligi grup aşaması kura çekiminde galatasaray ile eşleşmek istedi. Galatasaray'ın kazandığı uefa kupasını asla unutamam. İngiltere'de manchester city forması giyen türk asıllı alman futbolcu i̇lkay gündoğan, galatasaray'la ilgili bir anısını anlattı. Başarılı futbolcu, çocukken galatasaray'ın maçlarını çok seyrederdim. Şu anda başakşehir ve galatasaray'ın arasında 6 puan var. Süper lig'de transfer gelişmeleri sürerken alman basınından galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. Manchester city'nin yıldız oyuncusu i̇lkay gündoğan, galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı gün yaşadıklarını anlattı. Fenerbahçeli annem dışında bütün ailem aslında galatasaray taraftarıydı.

İşte gündoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar…

Ailemde annem dışında herkes galatasaraylıdır. Bunun dışında ilkay gündoğan ismi de var. Bunun dışında i̇lkay gündoğan ismi de var. Onları takip ettim, sempatim vardı. İngiltere'de manchester city forması giyen i̇lkay daha önce, galatasaray'ın 2000 yılında avrupa'daki başarılarıyla büyüdüm demişti. Galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı devirle ilgili konuşan i̇lkay. Uefa şampiyonlar ligi'nde real madrid'i eleyerek finale kalan borussia dortmund'da nuri şahin ve i̇lkay gündoğan ntv spor'un sorularını yanıtladı. Manchester city'nin yıldız oyuncusu i̇lkay gündoğan, galatasaray'ın uefa kupası'nı kazandığı gün yaşadıklarını anlattı. Şu anda başakşehir ve galatasaray'ın arasında 6 puan var. İlkay gündoğan milli takım tercihiyle ilgili de şu ifadeleri kullandı .formasıyla şampiyonluk mücadelesi veren türk asıllı alman futbolcu i̇lkay gündoğan, galatasaray itirafında bulundu. Annem fenerbahçeli, onun dışında herkes. Kusura bakmayın ama bu uefa kupası'ydı dedi.

Galatasaray , i̇lkay gündoğan 'ı kadrosuna katabilirbu iddialı sözlerin sahibi almanlarmesut özil çocukluğunun takımı fenerbahçe'ye transfer olması almanya'da ciddi bir gündem yarattı… ilkay gündoğan. İlkay gündoğan galatasaray'a için henüz yorum yapılmamış!

Posting Komentar

0 Komentar